Härlig uppstart för LUSTFYLLT på Vingen!

Vi fick en härlig uppstart på vårt projekt LUSTFYLLT på Vingen. Vi är i första hand Anna Jakobsson och Ingela Johansson med flera, som har haft tankar, ideer om denna verksamhet under längre tid och som med hjälp av Lena Heivall, som lämnade in förslaget, som Torslandaborna röstade fram, har kommit en bit på väg.
Det var ett 80-tal Torslandabor som slutit upp till vår presentation av projektet som är en del av Medborgarförslaget för 2018. Vi vill skapa ”en mötesplats fyllt med liv och lust med tonvikt på musik, skapande och hälsofrämjande verksamhet där det finns utrymme för alla och en var” mitt i Torslanda, som har fokus på hälsa och kultur och som i första hand vänder sig till dagliga. Men vi erbjuder även kvällsaktiviteter.
Du kan gå på Skrattkurs, Föreläsning om stress, Worshops i betong, Lyssna på musik, Få en massagebehandling, Gå på yoga och mycket mer.
Efter vår presentation fick vi många och bra tips till fler möten och aktiviteter. Toppen!
Mikael Mille Andersson avslutades kvällen med gitarrspel och underbara röst. Han återkommer för övrigt under hösten på musikcafeet som är på torsdagar 11-12:30 på Vingen.
All info finns på hemsidan Lustfyllt Torslanda
som uppdateras kontinuerligt.

IMG_4130

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.