Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uppstart LUSTFYLLT med Mats Westling

6 sep 2018 kl. 18:00 - 21:00

Mats Westling 2018 - Events i Torslanda

Välkommen till starten av LUSTFYLLT på Kulturhuset Vingen torsdag 6 sept 18-21. Du bjuds på livemusik med Mats Westling som underhåller med sin sång och sin gitarr.
Du får information om höstens event och händelser från projektet LUSTFYLLT, som erbjuder artistuppträdande, föredrag, kreativa kurser, hälsobehandlingar mm.

Denna gång erbjuder vi ett gratis evenemang. Vi bjuder på lite snacks men fiket är öppet till ca 19:00 om du vill ha något ätbart.
Anmälan gör du säkrast på Vingen där det finns en lista eller maila ingela@hjuvik.net
Varmt välkomna önskar vi i projektet Lustfyllt i samarbete med Vingen.

Lite info om Mats Westling:
Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl a Svensk radios mest önskade och spelade, låg dessutom högt på Försäljnings topplistor. Genom ett flitigt turnerande har han byggt upp en hängiven publik runt om Norden och är mer dedikerad än någonsin. Han släppte 2017 sitt sjätte album ”Maneter och Poesi…” producerat av Petter Eriksson som tidigare jobbat med bl a Daniel Lemma och Sofia Karlsson. Mats har genom åren även samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.), Idde Schultz m fl.
Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Under konserten håller Mats Westling och bandet en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll – Det här var en verkligen en själslig workout!

Hemsida: http://www.matswestling.se

Videor och TV – inslag: http://www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f

 

 

Details

Date:
6 sep 2018
Time:
18:00 - 21:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Vingens Kulturhus
Amhults Torg 7
Torslanda, 42337 Sverige
+ Google Map