Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Musikkväll med Marie Bergman

10 nov 2018 kl. 18:00 - 21:00

Marie Bergman – en helt egen genre kommer till Kulturhuset Vingen lördagen den 10 november. Hon uppträder på kvällen med sin musik. Kostnad 275 kr.

Isac Halldin från Ljuva Toner uppträder innan Marie intar scenen. Läs mer om honom nederst på sidan.

Bar finnes i samband med spelningen!

 

Som pionjär med oslagbart rekord är Marie Bergman evigt inristad i musikhistorien. Med vinnarlåtarna Vita Vidder, Härliga sommardag och Stjärnorna är hon den första som representerat Sverige tre gånger i Eurovision Song Contest. Stort avtryck har hon även gjort med ingen kommer undan politiken, om hennes eget 70-tal, med svensk text av Ola Magnell. Hon har aldrig varit konventionell.

Trots arbetarrötter valde Marie Vispop och folkton framför proggens barrikader. Efter Family Four golvade hon oss som singer/songwriter och guldkorn som Närma mej och Ända hit.
I över 40 år har hon turnerat landet runt med sin gitarr och släppt ett tjugotal album. hennes tekniskt fulländade röst fortsätter gång på gång knocka nya lyssnare i tv och radio.

Ett kvitto på hennes bredd är alla trubadurpris som trängs vid sidan av Rockbjörnen och Grammisen som årets textförfattare.

Marie Bergman är en helt egen genre.

 

Mitt namn är Isac Halldin, jag är 19 år gammal, och jag är en artist och låtskrivare från Stenungsund, utanför Göteborg. Jag får nu chansen att vara förband till Marie Bergman.

Jag har haft med mig musiken ända från 8 års- åldern och har alltid älskat att spela och sjunga. Jag har vart med och skrivit Victor Leksells debutsingel ”vart du sover” som streamat mycket bra under sommaren och ligger på ca 2,5 millioner spelningar på spotify. Jag var också med och skrev Alexander Strandells debutsingel ”Bonfire heart” som släpptes nu den 19 okt. I våras släppte jag även min egen debutsingel ”I’m Better” som jag skrivit och framför själv. En viktig sak jag har lärt mig som låtskrivare under året efter min student (2017) är att jobba med så många olika personer som möjligt! Allt kan leda till någonting, va inte kräsen!

 

Länk till I’m Better:https://open.spotify.com/track/6RuzhxPJQCmkEewdWCHAQu?si=-tqmBy1aQzehI3m28uwhiQ

 

Länk till Vart du sover: https://open.spotify.com/track/0SQIqzlha4iu1cGlvm0gZO?si=H5OIiZ-3SAueCjXZPJvvzw

 

Länk till Bonfire Heart: https://open.spotify.com/track/2hH8Eo1TNRlgfksWrgW96A?si=CXfQ0dcjRaKdaKn7Y-KqUA

Detaljer

Datum:
10 nov 2018
Tid:
18:00 - 21:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Lustfyllt Torslanda
Telefon
0733820811
E-post
info@lustfyllt-torslanda.se

Plats

Vingens Kulturhus
Amhults Torg 7
Torslanda, 42337 Sverige
+ Google Map