Kurser

”När lusten faller på”
Nyfikenhet och lust har format mig genom livet.
Sen jag hittade första pinnen i skogen som barn har kreativiteten följt mig genom livet. Jag älskar att vända och vrida på saker som jag hittar och fundera på vad jag kan skapa av detta.

Jag vill påstå att alla kan och behöver vara kreativa!
På mina kurser får du skapa på ett enkelt vis där inga krav finns på förkunskaper!

Välkommen att boka dig till en härlig tillställning med betonggjutning, Måla med strykjärn, Metal Art, Betonglera, återbruk och mycket annat.
Under Kalendarium hittar du utbudet för mina kurser, workshops och pröva på i projektet ”Lustfyllt”.

På min hemsida www.annasveranda.se hittar du mina övriga kurser.

Kommande kurser och workshops

Gongavslappning

Prova på Gongavslappning 22 nov kl. 14:00 - 16:00 Kom och testa något nytt för välmående och hälsa! Här får du "bada" i klangen av GONGEN som spelas och tar dig till djup avslappning och stillhet. Dessa ljud berör både sinne och kropp på ett underbart sätt och du behöver bara ligga ner och ta […]

Mer information »

Julstuga med Hantverk

Varmt välkommen till lite julstämning fredagen den 23 nov klockan 10-12:30. Vi träffas på Noleredsvägen 7d tar en liten julfika och myser bland diverse pynt. Du har möjlighet att göra en liten julgrupp och en Ljusblomma bl.a. Ta gärna med en kruka eller fat. Vi har också lite olika material att välja på. Självkostnadspris denna […]

Mer information »
Noleredsvägen 7 d,

Skapa ditt eget personliga doftljus

Kom och lär dig skapa ditt eget personliga doftljus. Vi jobbar med miljövänligt sojavax och äkta doftoljor. Du kan blanda oljorna och skapa din egna favoritdoft. Vi gjuter ljusen i fina plåtburkar med lock som sedan dekoreras efter tycke och smak. Anmälan på hemsidan eller telefon/sms: 0730-200909 (meddela ev. allergier) Kostnad: 250 kr inklusive fika. […]

Mer information »
Noleredsvägen 7 d,
250kr

Kom och testa olika tekniker under hösten.
Anna håller i workshopen till ett reducerat pris så att du får tillfälle att pröva på olika tekniker och kanske vill vidareutveckla dina kunskaper vid senare tillfälle.