Kurser

”När lusten faller på”
Nyfikenhet och lust har format mig genom livet.
Sen jag hittade första pinnen i skogen som barn har kreativiteten följt mig genom livet. Jag älskar att vända och vrida på saker som jag hittar och fundera på vad jag kan skapa av detta.

Jag vill påstå att alla kan och behöver vara kreativa!
På mina kurser får du skapa på ett enkelt vis där inga krav finns på förkunskaper!

Välkommen att boka dig till en härlig tillställning med betonggjutning, Måla med strykjärn, Metal Art, Betonglera, återbruk och mycket annat.
Under Kalendarium hittar du utbudet för mina kurser, workshops och pröva på i projektet ”Lustfyllt”.

På min hemsida www.annasveranda.se hittar du mina övriga kurser.

Kom igång med sång

Syftet med denna workshop är att få tillgång till din röst med något större självförtroende och ha roligt på vägen dit! Den passar dig som längtar efter att sjunga men inte gjort det så mycket tidigare eller så sjunger du redan men söker ett friare och mindre uppstyrt sångsätt. Denna workshop är för alla! Vi […]

Mer information »
200kr
Vingens Kulturhus, Amhults Torg 7
Torslanda, 42337 Sverige
+ Google Map

Prestationsfri målning

Carina Mare håller i denna "prova-på" workshop där du får chansen att väcka din kreativitet med akrylmåleri. Akrylfärgerna är vattenlösliga, torkar fort och är roliga och lätta att arbeta med. Du lotsas fram med några enkla övningar för att få kontakt med din skaparlust och kommer igång på ett kravlöst sätt. Du behöver inga förkunskaper […]

Mer information »
250kr
Villa Mare Sandenvägen,

Kom och testa olika tekniker under hösten.
Anna håller i workshopen till ett reducerat pris så att du får tillfälle att pröva på olika tekniker och kanske vill vidareutveckla dina kunskaper vid senare tillfälle.